Detalii proiect 3

Nevoia de a racorda Colegiul National "Barbu Stirbei" la inovatie, digitalizare si internationalizare a impus dezvoltarea unei viziuni inovatoare care s-a concretizat in formarea unor structuri durabile.
Aceste structuri au fost focalizate pe obiectivele proiectului, obiective adaptate in functie de curriculum.
In vederea realizarii acestor obiective cei 12 participanti la mobilitati, implicati in managementul clasei si al scolii, au fost de specialitati diferite (fizica, matematica, biologie, chimie, romana, engleza, franceza si stiinte sociale), astfel incat atat domeniul stiintelor exacte cat si disciplinele umaniste au fost acoperite, impactul inovator fiind pentru toate disciplinele.
Finalitatea va consta intr-un mai bun proces educativ care va permite trecerea de la non-digital la digital treptat, un personal didactic inovator, o mai eficienta insertie a absolventilor pe piata muncii europene si proiecte internationale mai bune..

Euneos Corporation din Finlanda si EuroMIND Projects SL din Spania au fost organizatiile partenere implicate in acest proiect implementat in cursul anului scolar 2015-2016.

Echipa de gestiune a proiectului
2015-1-RO01-KA101-014154
Portofoliu